TIDAK MENEMUKAN KORD/LIRIK YANG ANDA CARI???
silahkan request disini

Doel Sumbang - Ditalipak

ditengah jalan Author: maingitardulu.com

Em
Bobogohan lima belas bulan
            B
Jeung si Denok urang Banjaran
    B
Randa ngora hade rupa
Am        B    Em
Anak bungsu bandar gula

Em
Salah naon atuh salah salah naon
        B
Dosa naon dosa naon
    B           
Kurang naon ari akang kurang naon
Am        B    Em
Diputuskeun ditengah jalan




Reff :
Am           
Hawar-hawar meunang beja
    Em
Dijodohkeun ku kolotna
    B
Jeung polisi lalu lintas
            Em
Kang Wahyu urang Cicadas


Am
Randa ngora hade rupa
    Em
Serab ku pangkat jeung banda
    B
Ka kuring ngadadak tega
            Em
Nyieun surat putus cinta


Em
Hanas kuring guda-gade
          B
Bro-broan barang bere
B
Pangaboga ampir beak
Am        B    Em
Teu sangka rek ditalipak

Interlude : Am Em B Em (2x)

Em
Bobogohan lima belas bulan
            B
Jeung si Denok urang Banjaran
B        B
Randa ngora hade rupa
    Am    B   Em
Anak bungsu bandar gula

Em           
Salah naon atuh salah salah salah naon
        B
Dosa naon dosa naon
B
Kurang naon ari kuring kurang naon
    Am    B    Em
Diputuskeun ditengah jalan



Reff :
Am       
Hawar-hawar meunang beja
    Em
Dijodohkeun ku kolotna
    B
Jeung polisi lalu lintas
    B        Em
Kang Wahyu urang Cicadas


Am   
Randa ngora hade rupa
    Em
Serab ku pangkat jeung banda
        B
Ka kuring ngadadak tega
    B        Em
Nyieun surat putus cinta


Em
Hanas kuring guda-gade
        B
Bro-broan barang bere
B
Pangaboga ampir beak
    Am    B    Em
Teu sangka rek ditalipak

0 comments:

Poskan Komentar