TIDAK MENEMUKAN KORD/LIRIK YANG ANDA CARI???
silahkan request disini

Doel Sumbang - Duriat Madinah

Author: maingitardulu.com

Dm Bb Dm
Waktu urang patepung deudeuh
Gm Dm
Layung koneng mayungan masjid nabawi
Gm Dm
Dikersakeun bada maghrib urang wanoh
Bb Dm
Nu jadi saksina madinah al munnawaroh


Dm Bb Dm
Ku kersaning nu maha suci
Gm Dm
Pa amprok di dinana tawaf jeung sa’i
Gm Dm
Teu ras pada mengtangtu kadi multajam
Bb     Dm
Mihareup duaan deukeut silih pikaheman



Gm Dm
Duriat Ka ajeun jeung ka tanah suci
Gm Dm
Duriat nu gumuruh dina ati
Gm Dm
Duriat ka anjeun jeung ka tanah suci
Gm A
Duriat nu ngaguruh dina ati



Reff:
Dm    A Dm
Rukun yamman hajar aswad
Bb Dm
Hijir ismail jeung anjeun
C Gm A               Dm
Ngawakun rasa kasono moal bosen moal poho
Dm
Geuning aya ridho gusti
A Dm
Ayeuna urang ngajadi
C   Gm Dm
Hoyongna patilas deui jaga mun ibadah haji

0 comments:

Poskan Komentar